Tuesday, January 15, 2013

Lirik Lagu Maafkan Aku - Last Minute


Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yg ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yg pertama kucintai

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu

Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata,
I said i love youu






p/s : aku suke dengar bunyi gitar dia.. Harap sangat Encik Mimpi coverkan dalam waktu
 terdekat ni.. sbb dia da janji dgn aku.. :) dia suruh tunggu turn.. :)

5 comments:

hafiz hafizol said...

untung la kawan dengan encik mimpi tuu.... nanti sy cover utk nani nak ? hahahaha

meisnani said...

ahahhaa kawan biase2 je dengan Encik Mimpi.. :)

Tuhla tgh tunggu turn ni bila la nak smpai turn nani punye lagu ni..

kalau apijol nak cover pun leyh jugak.. ehehhe

Azrin Kassim said...

best lagu ni, nanti sy buat cover, sila la ke blog sy ye :D
http://azrinkassim.blogspot.com/2013/02/maafkan-aku-last-minute.html

meisnani said...

hai Azrin Kassim.. nice to meet u :)

Azrin Kassim said...

nice to meet u too :D

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template