Monday, January 14, 2013

Kau buat aku terharu...

Assalamualaikum..
Hai People !

Hari ni lepas aku format pc staff kat Syabas ni,
aku keluar g MDHS.. ade urusan lesen perniagaan..
pas setel g lunch dengan ibu.. pastu balik ofis..

dan baru je kejap tadi aku bace blog kawan aku..
and guess what.. kawan yang penah aku ajak lari dari
sekolah masa darjah 2 dulu kini dah blaja kat US..
ermm bestnye blaja kat Luar Negara.. erm..

kawan aku masa darjah 4 yang slalu bersukan
dengan aku dulu pun da blaja kt luar negara..
dia blaja kat Jordan.. wahh awesome sungguh
kawan-kawan aku ni..
semoga berjaya kawan-kawanku..

aku pulak ? Masih di Malaysia..
sahabat-sahabatku juga masih di Malaysia..
hurmm jauh disudut hati, aku teringin sangat nak
study kat luar negara macam kawan-kawan aku tu..
aku teringin nak blaja kat Brunei.. dari dulu..

selepas aku tak dapat tawaran UTM tu, aku pasang cita-cita
nak blaja kat Brunei.. hurm.. takpe2 pemohonan utk ijazah
kali ni aku nak cube lagi mohon kt UTM.. kalau dapat aku g..
kalau tak dpt, aku nak cube mohon mana-mana Universiti kat Brunei..


p/s : doakan kejayaan aku pula k...


2 comments:

hafiz hafizol said...

All the best kawan :)

meisnani said...

Thanks hafiz hafizol :)

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template