Monday, September 30, 2013

Produk Hilangkan Parut dengan Cepat Pantas dan Efisiennya !


Assalamualaikum..
Hai.. harini terlebih rajin nak kemaskini blog ni..
rajin nak menaip.. tengah ada mood.. 
hahahha actually sebab takde orang nak layan aku..
F keje malam ni.. malas nak kacau dia keje..


So malam ni aku nak share tentang satu produk
yang sangat berkesan untuk hilangkan parut jenis apa pun..
memang sesuai untuk semua kulit..


Actually waktu hari raya kedua tahun 2013 ye raya tahun ni
aku menggoreng ikan keli dan bayangkan minyak panas
tu berperang ngan aku sampai terpercik kene
pergelangan tangan aku.. Serius sakit ouwhh.. !
So, memang minyak panas tu la yang menang..
sebab dia berjaya tinggalkan parut kat pergelangan tangan aku..


Sebenanye sebelum aku pakai produk yang aku tunjukkan kat bawah jap lagi,
parut ni gelap sebenarnya.. memang ketara dengan warna kulit aku..
Dan sangat tekanan bila ada parut kat situ sebab
bahagian pergelangan ni terdedah.. malu orang tengok..
ade jugakla yang tegur tanya kenapa.. boleh hilang mood
bila orang sibuk-sibuk tanya kenapa..
Da macam-macam cara dan produk aku cuba tapi hampehh..
Last-last aku cuba produk ni..




ORGANIC AID SCRUB
Aku baru pakai 3kali je scrub ni.. dan hasilnya warna parut yang gelap tu makin
pudar dan mengembalikan keyakinan aku sedikit demi sedikit..
dan sekarang aku masih menggunakannya..
InShaAllah dalam masa sebulan parut tu akan hilang..
mudah-mudahan.. produk ni memang bagi tindak
balas yang cepat.. harga produk ni dalam Rm 27.00
Boleh didapati di farmasi sekeliling anda...


Produk ni ada cream, vitamin dan lain-lain..
Pasni aku nak try cream pulak.. Cream dia harga dalam Rm15.00
dan keatas.. yang pasti tak lebih Rm20.00
So, sapa-sapa yang ada parut tu digalakkan cuba produk ni..
boleh hilangkan parut jerawat, demam campak, minyak panas, parut kene
rotan dan segala jenis parut la.. ahahahah


Okayla selamat mencuba.. sekarang aku nak pergi
scrub parut aku.. mane tau esok da hilang terus tak payah tunggu sebulan..
ahahahhaa.. I wish it will dissappear tomorrow.. ahahaha
Okay good luck all..


Nite peoples. xoxo Z,Z



9 comments:

Shah Ieda said...

plez gtaw farmasi apa ya..mcm watson or guardian ada x..

meisnani said...

Hai Shah Ieda.. sy ade add awak kat google+
Btw, awak boleh cari je kat mana2 farmasi.. produk ni mmg berkesan.. :)

zeberinah bidah said...

Kalo parut xcdent,agak2 dpt hilang tsk?

kedaivitaminfatimah said...

Perkongsian yang sangat menarik admin. Menurut kajian dan respon dari pengguna vitamin E, mereka mengatakan bekas parut jerawat serta parut luka hilang dan meninggalkan kulit yang bersih dan cantik selepas mengambil vita E secara oral dan menjadikannya sebagai masker. Ada yang mengambilnya secara konsisten, untuk 3-4 bulan, bukan sahaja parut hilang, malahan jerawat pun dah tak timbul lagi. Saya ada kongsi testimoni mereka di sini, http://bit.ly/1f7OeYq

meisnani said...

boleh.. cuma kena rajin la sapu..

lina olswen said...

Sy nk tny produk ni boleh hilangkan parut jerawat baru tak? Nk sgt parut ni hilang dgn cepat.. dlm 1 produk ni ade brp item ye?

Anonymous said...

T.kasih sbb kongsikan bersama. Semoga produk itu dpt mmberikan kesan yg positif :-)

Anonymous said...

Boleh pakai at muka?

Namieka Najiema said...

Mmg best sgt cream nie . Saye pun gune utk hilangkn parut jerawat . Belum smpai setengah bekas , parut dh pudar . Muke pun nmpk matte je tpi lembap :)

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template