Monday, March 11, 2013

Happy Monday !




Assalamualaikum
Happy monday to all of u.. how's ur day ?
is it great ???

Okay nak start cite ni.. ready tak ? huahuahua.. :P
Pagi ni gi keje idung aku berair betul.. sejuk kat dlm opis ni.. 
menusuk sampai ke tulang.. 

Jap lagi aku nak kua p minum..
nak amik angin kt lua.. nak lawat pasar..
pasar sihat ke tak, ramai orang ke tak, kedai kt pasar tu
banyak bukak ke tak.. aku kene buat liputan khas..
wkakakaakkaka

Aku harap isnin ni menjadi isnin yang menarik untuk aku..
dan aku harap aku banyak tugasan arini supaya
aku tak rasa bosan kat opis ni.. ^_^
k la aku pun da konpius ape motif aku menaip ni..
mungkin sebab terlalu "free" skang ni kat opis ni..

p/s : ngatkan nk bekpes ngn ayah, tp tak jadi..:(



2 comments:

hafiz hafizol said...

Meh bekfast ngan saya laaa.. heheiks

meisnani said...

Awak mkn ape pagi ni pijol lelaki hot malaya ?? :P

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template