Sunday, May 06, 2012

Masih Ada Yang Hargai

Assalamualaikum... Selamat Pagi..
Alhamdulillah masih ade yang menghargai penulisan aku
kat blog yang baru ni... blog yg lama usah dikenang lagi...
sebab ramai sangat yg bertanya mengenai blog lama... sebenanye still ley recover
tapi bergantung kat aku jugak la kan...

First, aku nak cakap aku teruja sangat bile bukan je blog ade komen dari 
AZWAN RAMLI !!! ahahaha....
Second, aku teruja bile adik aku cakap dye bace blog aku dan perasaan
yang aku da lame ta update... ahahahaha...

Okay2.. terima kasih pada semua peminat sy... err ohh tak eyh ?? -,-*
maafla.. memang aku kuat pasan sket... ahahha
actually, ape yg dorg lakukan ni lah yang wat aku bersemangat nak
menulis semula !! ho yeahhh !! ^_^


p/s : tunjukkan diri sendiri lebih baik dari sembunyikan ia









9 comments:

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

i will follow ur entry n blog..come visit me dear

Muhamad Azam said...

aum aum nunggu dah lama dah T___T

Aki said...

ha ha ha.. aki sibuk giler skrg ni.. tak sempat nak singgah.. pastu, lupa plak KAK Nani dah tukar blog.. ho ho h.. :D

AmyZana said...

yeah ! dlm berblogging kite perlulah sentiasa bersemangat ! ^^

EZAD AMIR said...

Azwan ramli?sape tu...

AmyZana said...

hehe. akak, nak resepi :D

meisnani said...

Nur Najwa : i've done follow u dear..

Azam : yeke lame tunggu ? thanks dik

Aki : oopss Abang Aki.. haha now nani da bes final tu ley aktif balik ni..=) btw, blog aki makin meriah ye.. keep it up !

Ezad : tu madu kawla.. ahaha Azwan Ramli is one of my friend.. just like u..

Amy : kakak da bagi tu.. simple jek tuh.. ^_^

AzwanRamli said...

hahaha...Ape kaitan aku dengan entri nie? jeng3.

meisnani said...

kaw salah sorg pembakar smgt aku nak menulis.. =)

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template