Tuesday, May 08, 2012

Penah Tengok Tak ???

Assalamualaikum...
Haa korang pernah tengok tak Iklan Gangster ???


Percaya atau tidak, saya jumpa dorang mase kat PWTC tu.. keempat-empat dorang
saya jumpa taw !!! Tolong lah percaya... 

Mase tu memang naluri hati da kuat da akan terserempak dengan si AmanWan
sebab nampak komik dye.. tapi tak beli sbb duit da abes beli Komik Zint..hehe

Dah memang Tuhan nak tunjuk, akhirnya si AmanWan lalu sebelah saya je.. terkejut..
terus saya follow untuk pastikan yang itu memang dye... dan TEPAT itu memang
AMANWAN DAN RAKAN-RAKANYA
Bophairy @ Shark, FroggyPapa @ Jai, dan Reja Mus @ Ajib ) !

still ta percaya dengan cerita saya ?
ni buktinya !


haa amacam ?? Flower over boys ? hakk geli.. maafla image ta bape
nak clear sbb membe lupe nak padam flash.. tambahan situ dah banyak
cahaya lampu-lampu kat atas tuh...

btw, teruja sangat jumpa diorang.. dan diorang tak sombong ! Believe in me..
harap mereka kekal macam tu... dan semoga diorang maju dalam kerjaya
masing-masing.. 


p/s : Mesti teruja kan jumpe peminat yg dapat cam korang ? ahaha



11 comments:

! Arjunakirana ! said...

maaf arjuna tak ada benda nak dikongsikan dalam blog lagi hehehe :)

meisnani said...

Arjuna : hoho its okays =)

yen said...

benda paling touching dalam hidup,,,pergi tak ajak hahahaha

meisnani said...

yen : erkk sorilah.. pergi dgn kwn perempuan je.. kene jage batas.. ehehe

MeeRole said...

pecah prut aku tngok video diorang..haha..

meisnani said...

Meerole : actually video tuh dah lame.. ahahhaa

hafiz hafizol said...

sape tu? x kenal x kenal. haha

AZLINA HAPIP ! said...

http://lina-republic.blogspot.com/2012/05/pesta-buku.html

mai la nani...

AZLINA HAPIP ! said...

oo ye er...?
ptut la nnek aku ckp de owg kol aku..then dyer lpe nme..hehehe
sowi3...
msti psl yg aku text ko ari 2 erk..?

:)

meisnani said...

Azlina : haah.. sbb aku tgk bnyk kali kaw col aku mase tuh..

EiZaRaZiErYa said...

seyes...jeles kot..nak jumpe dorang jgk... sob..sob...

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template