Saturday, August 11, 2012

Perangai kan bulan puasa ni ?


Assalamualaikum...
rasenye macam da ta nak update blog je kan...
dah terbiar je... ahahhaa... kesian blog ni dapat owner cm aku..
haaa kaw hado ?

Bulan puasa ni macam-macam perangai aku nampak... -,-'
ade yang berkira... ni memang aku ta suke..
bukan aku je ta suke.. kalau korang terkena pun mesti korang
ta suke kan... so perkara yang ta disukai ni perlulah di elakkan k..

Kalau aku masak, aku masak untuk semua... bukan untuk diri aku
ataupun 2-3org kwan je... tp bile part kaw, kaw masak utk kaw ngn sorg lg 
membe kaw.. patot ke ? patot ke ? ta bek wat orang terhidu2.. pastu bile
kuar da abes terus makanan tu... 

aku ta mampu nak tegur kaw sebab aku taw kaw baran..
aku pun baran.. lebih baik aku diamkan je... semoga satu
hari nanti kaw akan berubah... jangan cakap org je pandai k..



p/s : luahan hati...ermm.. betul2 meninggalkan kesanlah perangai kaw ni..


3 comments:

Pengetua Speaker Sekolah said...

lain kali kak masak utk kak sorang je..balas dendam..wahahaha

meisnani said...

akak belum kejam lagi nak wat camtu..
biala org wat kite.. jgn kite wat orang..

AzwanRamli said...

hahaha...ter updet tapi blog gua mmg dah b'sarang.Malas woi nak updet,lagipon bkn ade org nak bace pom.kah3

 
My LIfe ! Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template